LET'S 
TALK!

SEMESTERTIDER PÅ BRAVUR PSYKOLOGI

Mottagningen kommer att vara stängd vecka 27–32, med undantag för några dagar under vecka 30.

Redan nu finns tider att boka för sensommaren, varmt välkommen att boka tid då.

Önskar er alla en härlig sommar!

 

Hitta en tid som passar dig

Välj den tjänst du önskar i menyn till vänster och se möjliga tider att boka. De datum med en prick under har lediga tider.
Klicka på knappen "Mer info" under varje tjänst för fler detaljer. 

Villkor för bokning finns längre ner på denna sida.

 

Ingen tid som passar? Varje tisdag släpps nya tider, välkommen tillbaka!

.
.
VILLKOR

Genom att boka tjänster hos Bravur Psykologi sker ett aktivt godkännande av följande villkor, vare sig du bokat tiden själv via hemsidan eller om vi bokat tiden på uppdrag av dig.  Detta är de villkor som gäller för alla köp, bokningar och orderbekräftelser från och med 2024-03-29.


Pris & Betalning

Ett besök är ca 45 minuter (första besöket är längre, ca 60 minuter) och kostar enligt uppgifter i bokningssystemet. Betalning sker via Swish på mottagningen vid besökstillfället, vid undantag kan fakturering ske.

Om- och Avbokning - 24 H
Ombokning eller avbokning sker via den länk som finns i e-postmeddelandet du får från bokningssystemet Kaddio vid bokning. Du kan själv avboka kostnadsfritt fram till 24 h innan avtalad tid, därefter debiteras fullt pris. Enbart sms, röstmeddelande, meddelande på sociala medier eller e-post gäller inte som giltig avbokning.
Kom ihåg att det är möjligt att byta till ett digitalt möte eller telefonsamtal om det passar bättre. 

Sekretess & Journal
Ditt förtroende är mycket viktigt för mig. All information som delas under besöket är konfidentiell, jag har tystnadsplikt. Som vårdgivare är Bravur Psykologi skyldiga att följa patientdatalagen och därmed föra en sekretesskyddad journal. Jag delar aldrig information med tredje part utan samtycke. Du som vårdtagare har alltid rätt att begära ut din journal när du önskar. Företaget är registrerat som vårdverksamhet hos Inspektionen för vård och omsorg (IVO).

GDPR och Dina Rättigheter
Företaget följer alla tillämpliga regler och förordningar för dataskydd, inklusive GDPR (Dataskyddsförordningen). Det innebär att jag arbetar för att säkerställa att personliga information hanteras på ett säkert och etiskt sätt. Du har rätt att begära tillgång till, rättelse av, radering av, eller begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Om du har några frågor om hur företaget hanterar din information, tveka inte att fråga.


Dina skyldigheter
Vid bokad behandling kommuniceras eventuell ändring av tid och/eller behandlarens eventuella förhinder/sjukdom endast via e-post. Du som kund bör därför alltid kontrollera eventuella e-postmeddelanden från Kaddio/Bravur Psykologi inför varje bokat besök för att säkerställa att ingen information förbises. Skulle så ändå ske ansvarar Bravur Psykologi inte för eventuell skada hos kunden i form av ex. resekostnader, förlorad arbetstid, annan olägenhet eller merkostnad.

Hitta till Bravur Psykologi
Mottagningen ligger på Skolhusallén 3 i centrala Sundsvall. Porten är öppen under kontorstider. Mottagningen finns på plan 1 och delar entré samt väntrum med Idaliv och Actig.

Kontakt
E-post: kontakt@bravurpsykologi.se
Telefon: 076-342 34 73

Välkommen till Skolhusallén 3

 
Adress

Bravur Psykologi

Skolhusallén 3

852 32 Sundsvall

Sverige

 
E-post
 
Telefon