OM MIG

 

PAULINA
TOMASDOTTER TRANFELT

Legitimerad psykolog, idrottspsykolog & organisationskonsult

Innan jag startade Bravur Psykologi arbetade jag flera år inom primärvården. Då hjälpte jag människor med bl. a. depression, stress, ångest och PTSD. Jag älskade mitt jobb på hälsocentralen men att öppna egen mottagning har länge varit en dröm för mig. Nu kan jag erbjuda flera intressanta tjänster plus att jag får jobba med både individer, par och organisationer. Det är en ynnest. Jag har världens bästa jobb!

Att arbeta med kognitiv beteendeterapi (KBT), då vi fokuserar på ohjälpsamma beteenden och tankemönster är oerhört givande och effektivt. För mig handlar det inte om att behandla sjukdom, för mig handlar det om att hjälpa individer och par att må så bra som möjligt utifrån givna förutsättningar.

Idrott är en av mina passioner i livet och de senaste tio åren har jag har varit aktiv inom Svenska idrottsrörelsen genom styrelseuppdrag och tävlingsarrangemang.

 
Paulina Tomasdotter Tranfelt - Leg. Psykolog

UTBILDNING (i urval)
  • - Psykologexamen, Umeå Universitet 
  • - Psykologlegitimation, Socialstyrelsen
  • - Idrottens Ledarskap och Managementprogram, Riksidrottsförbundet 
  • - Parterapi (IBCT), Anderbro & Svirsky 
  • - Arbetslivsinriktad psykologisk konsultation och handledning, Göteborgs Universitet 

LÅT MIG GÖRA DET JAG ÄR BÄST PÅ, HUR KAN JAG HJÄLPA DIG?

 
 
VARFÖR LEGITIMERAD PSYKOLOG?
Psykologer är experter på människans beteende och psykiska funktioner. Legitimationen, utfärdad av Socialstyrelsen, är en kvalitetsstämpel och trygghet för dig som kund. Vi jobbar utifrån aktuell forskning och beprövad vetenskap för att säkerställa bästa möjliga resultat, som håller över tid.